Foto: Jørgen Flindt

Foto: Jørgen Flindt

Fiskekonkurrence fylder 50 år

I år er der 50 års jubilæum for den årlige ørredfiske-konkurrence i Vejle Fjord, der hvert år trækker i omegnen af 300 lystfiskere til fjorden. Det er den anden weekend i april, at lystfiskere fra hele landet vil finde deres fiskegrej frem og komme til Vejle for at deltage i fiskekonkurrencen.
I året 1967 blev den første officielle ørreddagskonkurrence afholdt i Vejle Fjord. Siden da har det været en årlig begivenhed, som arrangeres af den lokale fiske klub Saltvandsfiskeren Vejle.
Saltvandsfiskeren Vejle er en klub, der værner om Vejle fjord, og som naturligvis håber, at rigtig mange vil støtte op om fiskekonkurrencen. Overskuddet fra arrangementet går nemlig ubeskåret til Vejle Fjords ørredfond, som uddeler midler til projekter, der kan være med til at støtte fiskebestanden i Vejle Fjord.
Konkurrencen, som strækker sig fra den 8. april, klokken 15.00, til den 10 april klokken 14.00, er ikke kun en konkurrence lystfiskeren, men det er også en konkurrence, hvor der trækkes lod om præmier blandt alle dem, som har tilmeldt sig inden den 1. april.
Her er der sat ni præmier på højkant, hvor der er mulighed for at vinde en af hovedpræmierne, som er en fiskerejse for to personer til Nordkap .

Publiceret 23 March 2016 14:00