Musicalteatret satser på The Sound of Music

Vejle Symfoniorkester vil spille musikken, når Vejle Musical Teater til januar næste år vil fremføre The Sound Of Music

Alle sejl bliver sat til, når Vejle Musical Teater til februar næste år har premiere på deres hidtil største satsning.
Og det er en af verdenshistoriens helt store musicals, The Sound of Music, som den lokale musicalscene vil sætte sammen.
Og der tænkes stort. Også musikalsk. Her vil Vejle Symfoniorkester nemlig være den musikalske drivkraft.
”Vi havde et stort ønske om at skabe en stor og flot musicalopsætning af ”The Sound Of Music”, og så lå det jo lige til højrebenet netop at tage kontakt med Vejle Symfoniorkester”, fortæller Bo Mikkelsen fra Vejle Musical Teater.
Og han fortsætter:
”Vi har nemlig besluttet at stræbe efter at skabe så meget lokalforankring, som mulig, og her er samarbejdet med vort lokale symfoniorkester bestemt et godt aktiv. Vi håber jo på at det giver noget til begge lejre.

Stage front

Vejle Musical Teater håber også på endnu mere lokalforankring, da det er helt oplagt at elever fra Vejle's musicalskole 'StageFront' selvfølgelig melder sig til den planlagte audition den 20. og 21. august. Det er jo vel næsten enhver musicalentusiast bekendt at der skal bruges syv børn i musicalen om den østrigske familie, der får besøg af en, viser det sig, usædvanlig musikalsk kvinde. jf
Stormøde
I slutningen af marts, helt nøjagtigt den 29. marts, indbyder Vejle Musical Teater til stormøde for alle, der kunne tænke sig at hjælpe, både undervejs i forløbet med scenebyggeri, kostumearbejde og andet, men bestemt også i den sidste fase med opbygning på teatret og afvikling af de seks planlagte forestillinger i Vejle Musikteater i februar 2017.
Hvis man ønsker at være med ”backstage”, kan man kontakte www.vejle-musical-teater.dk – eller sende en mail til – bomikkelsen@outlook.dk

Publiceret 23 March 2016 07:00