Giv de andre baghjul i årets

Giv de andre baghjul i årets "Vi cykler på arbejde" kampagne.

Når arbejdet kun er en cykeltur væk

Tilmeldingen er åbnet til den årlige "Vi cykler på arbejde" kampagne, og igen i år er der også en lokal konkurrence i Køge Kommmune

Foråret er over os, og cykelsæsonen skydes igen i år for alvor i gang med ”Vi Cykler til Arbejde” kampagnen. Alle arbejdspladser i Køge Kommune kan være med - der er tilmeldingsfrist for cykelhold mandag den 18. april.
"Find cyklen frem og inviter mindst tre af dine kolleger til at være med på dit cykelhold. Tilmeld derefter jeres hold hos Dansk Cyklistforbund, så er I med i den store landsdækkende cykeldyst om at cykle til arbejde. Det koster 50 kr. per deltager at være med, og pengene går til Dansk Cyklistforbunds administration," lyder opfordringen fra Køge Kommune.
Som det efterhånden er blevet tradition, har Køge Kommune og Det Grønne Hus også i år arrangeret en lokal konkurrence, hvor Køge Kommunes institutioner udfordrer de private virksomheder, der ligger i kommunen.
Alle hold som er opstillet inden for Køge Kommunes geografiske område deltager automatisk i den lokale konkurrence. Her hædres de cykelhold der:
Har cyklet flest kilometer per deltager.
Har haft flest cykeldage per deltager.
Borgmester Flemming Christensen vil onsdag den 15. juni præmiere dette års vindere og overrække den prestigefyldte vandrerpokal 'Den Blanke Ringeklokke'.

Publiceret 23 March 2016 14:00