Robin Wohner.

Robin Wohner.

Præmier til klassiske Køgeelever

Fin præmiehøst til Køge Musikskoles unge klassiske talenter ved årets Unge Spiller Klassisk-arrangement

I forbindelse med Unge Spiller Klassisk, der blev afholdt på Greve musiske skole forleden, lykkedes det for alle Køge Musikskoles elever at imponere dommerne. Ikke mindre end seks unge musikere fik 1. præmier, mens der blev plads til fire 2. præmier og tre kunne gå hjem med 3. præmier.
Det var en lang, men meget spændende dag, hvor alle dystede med jævnaldrende musikskoleelever fra bl.a. Greve, Ringsted, Bornholm og flere andre musikskoler. Der blev dystet på klaver, trompet, cello, violin, obo, klarinet, tværfløjte, valdhorn, blokfløjte, accordeon, saxofon, guitar og bratsch.
Den helt store præmie, der består af muligheden for at spille en række koncerter med Storstrøms Kammerensemble, blev ikke afsløret på dagen, da der har været afholdt lignende konkurrencer i sidste i weekend i hhv. Slagelse og Guldborgsund, og det var jo ikke muligt at udvælge de dygtigste elever før alle konkurrencer var afholdt, og for så at give alle mulighed for at få præmien samtidig, får de heldige/dygtige elever besked direkte, men noget fik alle dog med hjem – nemlig gode konstruktive udtalelser fra de tre meget kompetente dommere Mogens Andresen, Anne Mulvad og Mette Franck.

Samson William Nenic.

Samson William Nenic.

Jenifer Wohner.

Jenifer Wohner.

Publiceret 23 March 2016 10:00