Pernille Aalund.

Pernille Aalund.

Uro, smerte og tunnelsyn

Pernille Aalund kommer til Køge tirsdag den 19. april og fortæller om et liv med Aspergers syndrom

For nogle år siden trådte Pernille Aalund frem og erkendte offentligt, at hun har Aspergers. Foredraget er en beretning om et liv præget af udfordringer, men også en beretning om de styrker, der følger med.
Dette foredrag er en personlig fortælling om en rejse. Om at leve med tunnelsyn, grænseløs ærlighed, isolation, ensomhed, smerte og social fobi – og om, at det alt sammen kan vendes til noget positivt.
Foredraget er krydret med personlige historier og opridser desuden en række praktisk redskaber, som kan lette livet med Aspergers. ”Der kom til at gå mange år, før jeg skulle forstå, at den mavepine jeg altid fik ved udsigten til den næste fest, mine rystende fingre og den dundrende hovedpine ikke skyldtes et øjebliks lune eller en egoistisk personlighed. Jeg ville jo så gerne, men når det kom til stykket, kunne jeg bare ikke. Og det blev med årene så grelt, at det tog op til flere dage at komme mig efter et bryllup eller en barnedåb. Jeg er bare sådan en, der samler alle informationer op – hele tiden. Og bruger timer på at knække problemstillinger. Andres liv blev mit liv, og jeg måtte handle på alt, hvad der kunne handles på. Min hjerne kogte over,” fortæller Pernille Aalund og fortsætter:
"Lad ikke mennesker, der ikke vil dig det bedste, befolke dit liv, dræne dig for energi og efterlade dig med en håbløs stemning af utilstrækkelighed."
Foredraget finder sted tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00, på Teaterbygningen, Bag Haverne 1, Køge. 
Billetprisen er 230 kr. og købes via www.billetto.dk

Publiceret 23 March 2016 07:00