Striben Esbjerg:

Jubilæumsfest og sæsonstart

Langfredag er efterhånden blevet kendt som Striben-Esbjergs store dag, hvor de åbner streetrace sæsonen med deres velkendte Grand Opening. 
I år er det 10 år siden, at Striben-Esbjerg afholdte deres første Grand Opening og hele fem år siden, at det første lovelige arrangement blev kørt. Streetracere fra hele Danmark og fra Tyskland møder år efter år op i deres velpolerede og topgejlede biler for at vise og teste, hvad de har gået og bygget på hele vinteren. 
I år finder arrangementer traditionen tro sted på Molevej i Esbjerg langfredag fra kl. 14-22, og jubilæet skal fejres med et brag af en fest.
Hele arrangementet danner rammer for en rigtig god familiedag, hvor der vil være mulighed for at se flotte biler, dufte brændt gummi, lytte til god musik, hilse på søde eventpiger og selvfølgelig se massevis af god ræs. Derudover kan der også købes mad og drikke på pladsen. 
Til dette arrangement vil der også være noget for enhver bil. Dem med benzin i blodet kan teste deres biler på banen og få deres tider med hjem. Har man nogle sommer- eller vinterdæk, der skal smides ud, inden der skal skiftes til nye, så kan man komme og brænde dem af på brænderpladsen. Og som noget nyt vil der være en konkurrence for dem med anlæg i bilen. Her gives der præmier og pokaler i kategorierne; flotteste anlæg, fedeste detalje og reneste lyd.  
Kl. 20 spiller eventpigerne op til dans i festteltet, hvorefter vi slutter jubilæet af med et brag af en fest. 
Der vil være en entrépris på 50 kr. Ønsker man at køre koster det 200 kr. inkl. forsikringer og licenser, mens passagerer koster 100 kr.  

Publiceret 23 March 2016 13:30