Genstridig far fik med pebersprayen

Af
Af Simon Carlson

Det var et temmeligt bizart optrin, der i nat udspillede sig på en ejendom på Dr. Friis Vej i Børkop.
En politipatrulje havde observeret en ung mand på en knallert omkring klokken 00.45, og ham ville de gerne have en snak med. 
Knallertkøreren - en 18-årig mand - kørte ind til ejendommen på Dr. Friis Vej, som også er hans hjemmeadresse, men da politiet tog kontakt til manden, begyndte han ifølge vagthavende ved Sydøstjyllands Politi at råbe og skrige. Inde i huset var der godt gang i en ungdomsfest, hvor den 18-åriges far også var tilstede. Da han hørte optrinnet foran huset gik han ud til politiet, hvorefter der opstod lettere håndgemæng, da faderen forsøgte at hive sin søn væk fra politiet. Det fik til sidst betjentene til at hive pebersprayen, så faderen blev pacificeret.
Her sluttede det imidlertid ikke. En 16-årig dreng, der var med til festen, ville nemlig også lige lege med, og han besluttede sig for at skubbe den ene af betjentene hårdt i brystet. Det endte med en anholdelse, og han kunne således se sin aften ende med at blive kørt hjem til sine forældre af politiet.
Den 18-årige og hans far blev taget med på stationen i Vejle. Faderen kan formentlig se frem til en sigtelse for hindring af anholdelse, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Publiceret 26 March 2016 11:14