Godset lægger rammer til en koncert, som forventes at være den helt store oplevelse.

Godset lægger rammer til en koncert, som forventes at være den helt store oplevelse.

Mikael Simpson gæster Godset

Mangler du et skud hygge på en mandag, byder Mikael Simpson gerne ind

I foråret 2016 kan du opleve den særlige Simpsonske-lyd live, når Mikael Simpson pakker mikrofonen og drager ud på sin første solo-turné nogensinde, det fortæller Godset i en pressemeddelelse.
Live er Mikael Simpson en særdeles habil entertainer og performer der giver det musikalske blåsyn fra pladerne et skud udadvendthed, der gør enhver Simpson-koncert til en særlig oplevelse. Eller som musikbloggen Oversprig.dk engang skrev efter en koncert: ”Mikael Simpson er den onkeltype, man ville ønske, havde lært en om livet og taget en med på den første bytur. Varm, sjov i sin tørre humor, intelligent og kreativ i sin lyrik og tilstedeværende på scenen. Fredagens koncert gik ind som en af de bedste musikoplevelser det sidste år.”
Seneste udspil fra musikeren er albummet ”Overspring”, der uden varsel kom på gaden i 2014. Ifølge medierne var der nu tale om ”en stor Simpson” – hvor sangeren, sangskriveren, produceren og radioværten havde samlet
”Nogle sange, lyde og sager, som jeg har arbejdet på gennem de seneste tre år, men ikke helt ved, hvad jeg skal stille op med”.
Du kan opleve den fremragende musiker på Godset lørdag den 2. april, hvor dørene åbnes klokken 20 og koncerten forventes at starte klokken 21.

Publiceret 26 March 2016 18:00