Brad Gratton får ikke forlænget sin kontrakt. POLFOTO

Brad Gratton får ikke forlænget sin kontrakt. POLFOTO

Bulldogs siger farvel til cheftræner

Efter to sæsoner er det slut med Brad Gratton på trænerbænken

Odense Bulldogs har besluttet, at sige tak for denne gang til canadiske Brad Gratton, der har været ved roret i to sæsoner.
Det skriver klubben på dens hjemmeside, hvor det slås fast, at canadieren ikke får forlænget sin toårige kontrakt, der udløber efter denne sæson.
"Efter to sæsoner med Brad Gratton ved roret, kigges der nu efter nyt blod til posten. Efter grundige overvejelser kan vi hermed annoncere, at der skal findes ny cheftræner til den kommende sæson," skriver klubben.
Gratton har ført klubben til kvartfinalerne i Metal Ligaens slutspil i sin tid i klubben, men det er nok pokaltriumfen for et par måneder siden, der var hans største bedrift.
Klubben mener dog, det er tid til at 'genstarte projektet'.
"Efter exit i kvartfinalerne de seneste tre sæsoner trænger vi til at genstarte projektet, og det kan ofte være nemmere med helt nye folk. Brad Gratton har store styrker rent hockeyfagligt, og han har bragt en masse til organisationen, men vi vurderer samtidig, at der fremadrettet skal en anderledes profil til."

"I den kommende tid vil det være af højeste prioritet, at identificere og nå til enighed med den rette kandidat, som kan udvikle Bulldogs-projektet yderligere. Ambitionen er uforandret – at være en fast bestanddel af top fire i dansk ishockey. Vi ønsker Brad Gratton al mulig held og lykke fremover i sin trænerkarriere med et stort tak for indsatsen igennem to sæsoner," skriver klubben.
Odense Bulldogs røg i denne sæson ud til Herning Blue Fox efter en tæt kvartfinaleserie.

Publiceret 30 March 2016 11:45