Fyens Væddeløbsbane kan blive fyldt med telte til sommer, når Tinderbox skydes i gang.

Fyens Væddeløbsbane kan blive fyldt med telte til sommer, når Tinderbox skydes i gang.

Nu kan man campere under Tinderbox Festival

Pres på hoteller gør blandt andet, at Tinderbox opretter teltplads

Fyens Væddeløbsbane vil for en stund have glade festivalgæster rendende rundt i stedet for heste til sommer, når anden udgave af Tinderbox bliver skudt i gang.
Det var ikke en mulighed sidste år, men initiativet sker ifølge festivalen på grund af presset på hotelbranchen og for at teste efterspørgslen.
“Vi er glade for nu at kunne tilbyde overnatning. Allerede sidste år nåede byen sit max i forhold til overnatningsmuligheder, så derfor tilbyder vi den her mulighed som et supplement. Vi tror – godt bakket op af billetsalget indtil nu – at byen bliver fyldt igen, så derfor vil vi gerne komme dem til undsætning, som har behov for en overnatningsmulighed,” siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe, og tilføjer, at det er svært at vurdere, hvor stort behovet er.
“Vi arbejder hele tiden på at gøre Tinderbox til en bedre oplevelse, og i den forbindelse vil vi gerne teste, hvor stor en efterspørgsel der er efter en ekstra overnatningsmulighed. Sidste år løste vores gæster det selv, og vi ved også, at der mange steder i Odense slår små teltlejre op i private haver, og derfor har vi ikke på forhånd en masse forventninger, men vi ønsker at yde en service til dem, der potentielt står uden en overnatningsløsning.”
Campingområdet, som vil være åbent fra torsdag til søndag, vil kunne benyttes af gæster med partoutbillet.
Modsat mange andre festival-campingpladser skal gæsterne dog ikke forvente, at stedet kan blive base for kæmpe lejrfester, som man eksempelvis ser til Roskilde Festival og Smukfest.
Man vil kunne købe mad og drikke, men Tinderbox vil skabe et roligt overnatningstilbud, hvor man kan få sin nattesøvn, hvorfor det blandt andet ikke bliver tilladt at medbringe lydanlæg, sofaer, bilbatterier, pavilloner og presseninger og lignende. Ting, som ofte bruges til at skabe fest og farver i festivallejre.
En teltplads koster 345 kroner, og billetter kan allerede købes fra i dag.

Publiceret 30 March 2016 11:15