Thomas Boe tager midlertidigt roret i Kolding Kommune. Pressefoto

Thomas Boe tager midlertidigt roret i Kolding Kommune. Pressefoto

Ny konstitueret kommunaldirektør

By- og Udviklingsdirektør tager over fra Rikke Vestergaard

rokade By- og Udviklingsdirektør Thomas Boe konstitueres som Kommunaldirektør, når Rikke Vestergaard skifter til Koncerndirektør i Region Syddanmark 1. maj. Thomas Boe konstitueres som Kommunaldirektør med virkning fra 1. maj. Samtidig bliver stillingen slået op, så den kan blive besat permanent allerede inden sommerferien.

Fortsætter eget område

Da stillingen straks bliver slået op, bliver der ikke i mellemtiden konstitueret en By og Udviklingsdirektør. Områdecheferne i By og Udviklingsforvaltningen fortsætter med at have ansvaret for eget område, herunder også den politiske betjening.

Større fokus på Arbejdsmarked og integration

Samtidig med at stillingen som kommunaldirektør bliver slået op, oprettes der en stilling som Arbejdsmarkeds- og Integrationsdirektør, der får ansvaret for hele arbejdsmarkedsområdet, herunder jobcentret, samt integration, hvor der bla. skal sikres beskæftigelse til de mange nye flygtninge. Indtil den stilling bliver besat, hører arbejdsmarkedsområdet og jobcentret midlertidigt under Børne og Uddannelsesdirektør, Helle Thiele fra 1. maj.

Publiceret 30 March 2016 18:00