NygadeHuset får besøg af Wangel

 I morgen, torsdag, kan man opleve Wangel på NygadeHuset i Aabenraa.
 
"Wangel må siges at have oplevet en sand himmelflugt fra sin debutkoncert sidste år til nu, hvor han melder sig på banen med denne ep. Den rammer med sin elektroniske lyd den nutidige danske scene, hvor vi også finder MØ og When Saints Go Machine". Sådan skriver Gaffa, som iøvrigt giver Wangels første pladeudspil hele 5 stjerner.
 

Det er længselsfuldt, skrøbeligt og storslået, når manden midt tyverne åbner sit sind op for den forsvarsløse lytter. Sange om livets kampe, at tage ansvar og den uendelige søgen efter kærlighed, leveres i et spændingsfelt mellem det stille og eftertænksomme og vitalt buldrende følelsesudbrud. Wangel har noget på hjertet, og der balanceres mellem skrøbelig melankoli og beslutsom optimisme.

Livebesætningen denne aften er Peter Wangel, Kasper Ejlerskov og Ask Bock

Som support kan man opleve Yasmin.
 
YASMIN laver elektronisk musik, der forsøger at integrere mellemøstens musiktraditioner med en vestlig musikforståelse. Vi kalder det "night time music from far away". Det er et musikalsk kulturmøde, hvor manipulerede mellemøstlige vokalsamples mødes med dyb bas, nattestemning og vemodige akkorder.

De har netop udgivet deres første track med dertilhørende musikvideo, som hedder Naw Ruz. I kan se videoen via nedenstående link.
 
YASMIN kommer fra Haderslev, hvor de til daglig studerer lyddesign på Sonic College.
 
Dørene åbner kl. 19:30. Show kl. 20.
Mere info på www.nygadehuset.dk

Publiceret 30 March 2016 10:45