Debat:

Klar effekt af grænsekontrol

Grænsekontrollen har en klar og positiv effekt. Så enkelt kan det siges, efter at politiet har gjort de første par måneder op. Næsten 1000 personer er nægtet indrejse og over 100 er sigtet for menneskesmugling. Disse folk havde formentlig haft fri adgang til Danmark, hvis ikke vi havde haft grænsekontrol.
Nuvel, den nuværende kontrol er heller ikke perfekt. Der er stadig plads til forbedring. I Dansk Folkeparti så vi gerne, at vi fik reel grænsekontrol igen. At der var permanent kontrol ved overgangene for at sikre at menneskesmuglere, kriminelle, folk der er udviste eller personer der ikke er velkomne i Danmark, hurtigt og effektivt kan afvises ved vore grænser. Det arbejder vi videre på. For kontrol ved vore grænser er hamrende afgørende for at Danmark og danskerne bedst muligt. For hvis lidt kontrol ved grænsen giver et godt udbytte – så bare forestil dig, hvad endnu mere kontrol vil give af gode resultater.
At grænsekontrol giver gode resultater er for så vidt ingen nyhed. Det blev bekræftet tilbage i 2011, da det i en kort periode lykkedes Dansk Folkeparti at få mere kontrol ved grænsen. Resultaterne talte sit eget sprog Desværre nedlagde den røde regering straks efter sin tiltræden netop denne kontrol.
Med så klare resultater bør det være klart for enhver, at grænsekontrollen bør fortsætte og forstærkes yderligere.   

Publiceret 30 March 2016 12:00