Uanset om man er samler eller ej, så kan man fornøje sig med en tur igennem den spændende udstilling, som Nustrup Hallen lægger lokaler til i begyndelsen af april.

Uanset om man er samler eller ej, så kan man fornøje sig med en tur igennem den spændende udstilling, som Nustrup Hallen lægger lokaler til i begyndelsen af april.

Klenodier:

Samlerudstilling i Nustrup

Samlerforening Syddanmark og Vojens Møntklub inviterer til samlerudstilling i weekenden den 2. og 3. april

Af
Mette Henriksen

Er du samler, mangler du en helt særlig gave eller er du bare vild med at ose blandt borde og stande med klenodier og spændende samlinger?
Så er Nustrup Hallen stedet i weekenden den 2. og 3. april, hvor Samlerforening Syddanmark i samarbejde med Vojens Møntklub står bag forårets store Samlerudstilling.
Her vises 46 store og små samlinger frem, og der er næsten ingen grænser for, hvad udstillerne har viser frem: Her er alt fra Cola genstande gennem tiden, porcelænsfugle, sparebøsser, reklame lastbiler, påklædningsdukker, Magasin dukkeliser, ting lavet af kobbermønter til smølfer og dampmaskiner. Eksperter fra Vojens Møntklub er desuden klar til at vurdere dine mønter og sedler.
“Uanset hvad man samler på, så er det ikke bare samlingen, men historien bag hver enkel genstand, der gør samlingen interessant. Her får gæsterne muligheden for at se de spændende samlinger på nærmeste hold. Måske får man selv en inspiration til at begynde at samle, eller måske har man selv noget gemt i skufferne, som man gerne vil af med,” siger Verner Ensted, formand for Samlerforening Syddanmark, som desuden lokker med konkurrencer, tombola og gratis kaffebord.
Samlerforeningen har to udstillinger om året, og Efterårsudstillingen ligger fast i Rebbølcenteret mellem Tinglev og Bolderslev.
“Samlerforening Syddanmark er åben for alle interesserede med en samlerlidenskab og der vil dele denne lidenskab med andre,” tilføjer formanden.
Formålet med foreningen er, at give medlemmerne mulighed for at udstille deres samlinger, vise den frem, udveksle erfaringer og informationer, samt bytte sig til flere samleeffekter forskellige steder i Sønderjylland.
Hvis du er interesseret i at høre mere om foreningen, måske udstille eller blive medlem, så kan du sende en mail til sfsd@sfsd.dk eller ringe til 7444 1625.
Samlerudstillingen i Nustrup Hallen er åben den 2. og 3. april fra klokken 10-16 begge dage.

Publiceret 30 March 2016 08:15