Børn og voksne kan samles i Byparken, hvor hele familien kan løbe til fordel for hospitalsklovnene. Foto: Morten Rygaard

Børn og voksne kan samles i Byparken, hvor hele familien kan løbe til fordel for hospitalsklovnene. Foto: Morten Rygaard

Motion:

Løb kan godt være klovnesjovt

Børn og voksne kan deltage i ’Klar, Parat, Klovneløbsstart i Vejle lørdag 30. april i Vejle Bypark

Hvis du synes, at sundhed og motion lyder kedeligt, er der hjælp at hente. For det skal være sjovt at være sund. Det synes i hvert fald Danske Hospitalsklovne og Lego Koncernen, som sammen åbner dette års Klovneløbssæson med familieløbet 'Klar, parat, klovneløbsstart den 30. april i Vejle Bypark.
Der vil ifølge en pressemeddelelse være to ruter på henholdsvis tre kilometer og seks kilometer, og derudover byder dagen på masser af leg, læring og underholdning: Prøv klovnificeringsmaskinen, byg en klovn i Legoklodser og tag din bamse med på bamsehospital.
”Vi ved godt alle sammen, at det er godt og sundt at dyrke motion, men ofte kniber det med motivationen. Vi vil gerne vise, at det kan være sjovt at være sund, og at den sjove sundhed kan dyrkes sammen med hele familien. 'Klar, parat, Klovneløbsstart' blander motion, sjov, leg og læring, og løbet er dermed den perfekte ramme for aktiv sundhed i familien,” siger Kenneth Øhrberg, der er direktør for Danske Hospitalsklovne.

Vejle lægger ud

Frivillige i hele Danmark arrangerer i maj og juni Klovneløb til fordel for Danske Hospitalsklovne. Familieløbet i Byparken i Vejle markerer starten på sæsonen.
”Vi håber, at rigtig mange familier vil være med til den store sæsonstart i Vejle Bypark. Samtidig håber vi, at vi derved også får skabt opmærksomhed om de mange Klovneløb, som løbet af stablen i hele landet i løbet af maj og juni. Løbene arrangeres af frivillige, som er optaget af at familier i hele Danmark kommer ud og oplever glæden ved motion og sundhed samtidig med, at de støtter Danske Hospitalsklovnes gode sag,” anfører Kenneth Øhrberg.
Billetter à 60 kroner kan købes på www.klovnelob.dk.

Publiceret 30 March 2016 12:00