Køge Håndbold fik mere erfaring end sejre ud af sæsonen i 1. division. Nu er sigtet rettet mod en hurtig tilbagevenden til rækken.

Køge Håndbold fik mere erfaring end sejre ud af sæsonen i 1. division. Nu er sigtet rettet mod en hurtig tilbagevenden til rækken.

Køge Håndbold rundede sæsonen af med nederlag

Køge Håndbold blev stående på fem sæsonsejre i 1. division efter afsluttende nederlag mod Odder og Sydhavsøerne

Af
Martin Rasmussen

Køge Håndbold fik en resultatmæssig tung afslutning på sæsonen med fire nederlag i de sidste fire kampe, og dermed blev resultatet af sæsonens anstrengelser i 1. division 10 point og en 13. plads i rækken med 14 hold. Nedrykningen var en realitet før de sidste runder, og derfor betød det ikke noget, at Køge Håndbold rundede sæsonen af med et nederlag på 28-22 ude mod Odder, mens den sidste hjemmekamp i næstsidste runde endte med et 19-29 nederlag mod Team Sydhavsøerne.
Den svære sæson var helt ventet for oprykkerne. Der er stor forskel på 1. division og 2. division, og efter sommerpausen kan Køge Håndbold altså nu på ny se frem til 2. divisionshåndbold. Nu er sigtet rettet mod at samle en slagkraftig trup til den nye sæson, for ambitionerne rækker til andet og mere end 2. division.
"Vores mål er at vende hurtigt tilbage til 1. division. Vi vil gerne være med deroppe, hvor det er sjovt," har senioransvarlig i Køge Håndbold, Kent Ankersen, tidligere forklaret til LørdagsAvisen. Det bliver i øvrigt med nye trænere i spidsen, da Robert Geertsen den 1. juli overtager ansvaret for klubbens førstehold efter Thomas Jørgensen. Mark Jensen bliver assistenttræner.

Publiceret 01 April 2016 07:00