OB skriver kontrakt med 15-årigt talent

OB har skrevet en 3-årig kontrakt 15-årige Jonathan Harboe.
En talentfuld midtbanespiller, som oprindeligt kommer fra Højme, og som i sine tidligste år spillede i Sanderum Boldklub, inden han i 2012 skiftede til OB.

"Jonathan er et rigtig spændende talent, som markerer sig positivt stort set hver gang, han er på banen. Vi glæder os til at være med til at sikre, at Jonathan tager næste skridt i sin udvikling. Talentet er ikke til at tage fejl af, så nu handler det om at arbejde hårdt for at få det optimale ud af det," siger talentchef Tonny Hermansen til klubbens hjemmeside.

Jonathan Harboe spiller for OB i U17 Ligaen, hvor han i denne sæson er førsteårs-spiller. Selvom med- og modspillere for manges vedkommende er et år ældre, er hans talent og niveau ikke til at tage fejl af, siger cheftræner for U17 Ligaholdet Anders Skjoldemose.

"Jonathan er en moderne midtbanespiller, der har store kompetencer defensivt såvel som offensivt. Han er utrolig rolig på bolden og besidder en stor forudseenhed i forhold til at læse spillet. Han er dygtig i sine defensive én-mod-én aktioner, og så går han altid til forrest til træning og kamp."

For Jonathan Harboe betyder kontrakten, at en drøm er blevet virkelighed.

"Det er rigtig fedt at have skrevet under, og det har været en drøm siden jeg kom til OB og begyndte at træne med spillere, der er mindst ligeså gode som mig selv. Det har været fedt at blive udfordret, og nu glæder jeg mig helt vildt over at spille med i U17 Ligaen. På sigt drømmer jeg selvfølgelig om at kunne leve af at spille fodbold, men nu gælder det om at prioritere tingene rigtigt, så jeg får plads til både fodbold og skole," siger Jonathan Harboe.

Jonathan Harboe går i 9. klasse på Hjalleseskolen og regner med at skulle være en del af Tornbjerg Gymnasiums elitesports-linje efter sommerferien.

Publiceret 01 April 2016 11:00