Events:

Center kysser sclerose farvel

Esbjerg Storcenter trækker i grønt hele weekenden

I den kommende weekend sætter Esbjerg Storcenter sammen med Scleroseforeningens lokalafdeling Esbjerg Fanø fokus på sclerose og samtidig kickstartes en ny landsdækkende kampagne “Kys sclerose farvel”.

Både fredag, lørdag og søndag vil Esbjerg Storcenter emme af aktivitet og være klædt i grønt, som er både Scleroseforeningen og håbets farve. En lang række af centrets forretninger donerer penge til forskning i sclerose for hvert køb kunderne gør af bestemte varer - blandt andre giver Frøken Anna 100 kroner til den gode sag for hvert salg af enten Ilse Jacobsen overtøj eller gummistøvler.

Storcentret kickstarter weekenden med årets første Late Night fredag den 1. april, hvor der kan shoppes helt til kl. 22.00. Kl. 19.00 optræder sangerinden Simone i centret og søndag er der model casting event og gymnastikopvisning.
Lørdag afholder Scleroseforeningen en større spinningevent i storcentret. Cykelnerven, som er Vestjyllands afdeling af Scleroseforeningens cykelkampagne til fordel for forskning, stiller op ved Fakta kl. 12.00.

Weekenden byder også på et strikkehjørne, hvor der kan købes alverdens håndarbejde - alt sammen til støtte for forskning i sclerose.

Publiceret 01 April 2016 14:15