Der er både mulighed for en flot tur i det fri og en efterfølgende god handel den 28. maj.

Der er både mulighed for en flot tur i det fri og en efterfølgende god handel den 28. maj.

God cykeltur og en god handel oveni

Cykler penge ind til julemærkehjemmet

Der er mulighed for både motion, frisk luft og en god handel, når sidste års succes, motionscykelløbet, Tour de Spildevand, gentages den 28. maj.
I år hedder arrangementet BlueBiking, fordi Kolding Spildevand har skiftet navn til BlueKolding, og samtidig kan alle interesserede som noget nyt slå bagsmækken op til BlueMarket – et stort bagagerumsmarked i Kolding Åpark. Formålet er at give familier og motionister en god natur- og motionsoplevelse og samtidig samle penge ind til Kolding Julemærkehjem.

Gør en god handel

Borgmester Jørn Pedersen cykelløbet BlueBiking 2016 og sender deltagerne ud på de fire ruter, der er mulighed for at tilmelde sig. De fire ruter har alle start ved BlueKolding i Kolding Åpark 3, hvor BlueMarket også bliver afholdt, og snor sig så ad forskellige veje gennem den smukke natur omkring Kolding. Der er tre ruter for mountainbikes og en for racercykler.


Ruterne til BlueBiking

15 km: Til Rensningsanlægget på Stenderupvej i Agtrup og gennem skoven til Agtrup Midtskovvej, hvorfra Midtskovvejen følges til Fjordstien over Rebæk tilbage til Kolding Åpark. Der er et ophold på rensningsanlægget, hvor deltagerne får lidt at vide om, hvad der sker på anlægget. Turen kan cykles på mountainbike eller almindelig cykel.
23 km: En guidet tur rundt om Kolding på skovstier. Der er et stop ved Harteværket, hvor en stedkendt vil fortælle lidt om området og historien. Turen kan kun cykles på mountainbike.
35 km: Samme indhold som turen på 23 km.
50 km: En superflot rute, som ikke er afmærket, men alene køres efter GPS (Garmin). Der er præmier til de tre hurtigste tilbage i mål. Udelukkende for racercykel.
Mens motionisterne knokler rundt i landskabet, bliver parkeringspladsen i Kolding Åpark omdannet til et stort bagagerumsmarked. Markedet er åbent fra kl. 11-15. Alle har mulighed for at købe en stand. På Facebook kan du finde flere r du flere oplysninger om de enkelte aktiviteter, og her kan du også tilmelde dig og købe en stand på markedspladsen.

Publiceret 24 April 2016 16:00