Havemesse og oplevelser i Gram

Gram Slot og Haveselskabet inviterer til Havemesse den 21. og 22. maj

Igen i år samarbejder Gram Slot med Haveselskabet om at skabe en inspirerende og attraktiv Hus & Havemesse, som løber af stablen i weekenden den 21. og 22. maj fra klokken 10-17.
Messen henvender sig til hele familien, og udover de mange udstillere, er der konkurrencen inden for anlægsgartneri og afdelingsmesterskab i Moderne Blomsterkunst, hvor vinderen bliver kåret på messen.
Den gamle Lindealle i Slotsparken er også et besøg værd, da det er her, private kan tage deres planter med og lave en god byttehandel eller sælge ud af deres planter. Men også børnene er der tænkt på til årets Hus & Havemesse. De kan prøve kræfter med den 11 m. høje klatrevæg, bage snobrød, lege på naturlegepladsen, prøve ponyridning, køre med hestevogn eller besøge vores minizoo.
Du kan som sædvanlig være med til at bestemme hvilken anlægsgartner, der i år skal vinde Gram Slots vandrepokal for det mest inspirerende og indbydende haveanlæg. Konkurrencen afsluttes med en stor auktion søndag, over de planter, der er brugt til udstillingerne. Vær med og gør en rigtig god handel.

Publiceret 30 April 2016 08:00