Nord Gourmet har for alvor taget de digitale betalinger til sig

Nord Gourmet har for alvor taget de digitale betalinger til sig

Nu kan du digitalt betale dig til bonus

Nord Gourmet blandt de første med nyt digitalt tiltag

De rullende madvogne med økologisk gourmet-fastfood fra Nord Gourmet har i høj grad taget den digitale betalingsløsning Mobilepay til sig, og det kan nu også komme kunderne til gode.
Siden virksomhedens opstart i marts 2014 har det været muligt at betale med MobilePay, og de sidste par måneder har Nord Gourmet også benyttet sig af MobilePay Bonus. Det betyder, at kunderne får 5 procent i bonus, når de betaler med MobilePay – en bonus, de kan bruge næste gang, de handler i madvognen.

”Det er en god mulighed for at få mere loyale kunder, fordi kunden opnår en kontant fordel ved at optjene bonus til næste køb. Samtidig slipper begge parter for bøvlet med stempler, ekstra kort og koder for at opnå rabatter, og kan i stedet have det hele samlet på deres telefon. Det er både brugervenligt og hurtigt”, siger Annette Møller Therkelsen i en pressemeddelelse.

Stigende antal

Nord Gourmet står hver dag i Kolding – både i den nordlige og sydlige del af byen. Snart vil koldingenserne også kunne finde vognen i midtbyen, da Kolding Kommune som noget nyt tester muligheden for mobile madsteder stort set alle steder.
I Kolding er der over ifølge Mobilepay 30.000 registrerede brugere af MobilePay, og i et stigende antal af byens butikker er det også muligt betale med den populære app. Danske Banks MobilePay Bonus-koncept er målrettet små og mellemstore butikker.
Om Mobilepay Bonus
Hver gang, du betaler med MobilePay i en butik, der tilbyder Bonus, opsparer du automatisk en procentsats af dit købsbeløb.
Det er let at komme i gang. Det kræver blot, at du tilmelder dig i appen. Det er hurtigt og uden brug af Nem ID. Det er gratis at tilmelde sig. I MobilePays app har du et nemt og enkelt overblik over din opsparede bonus.

Publiceret 30 April 2016 16:00