Jesper Bonnén og Benedicte Mejrup, erhvervskonsulenter i Business Fredericia, i gang med forberedelser til væksthjul-workshops.

Jesper Bonnén og Benedicte Mejrup, erhvervskonsulenter i Business Fredericia, i gang med forberedelser til væksthjul-workshops.

Se din virksomhed fra et luftperspektiv

Business Fredericia er klar med nyt forløb for virksomhedsledere

Business Fredericia går nu i luften med et tilbud om fem workshops for virksomhedsledere. Workshop-forløbet handler blandt andet om, at give virksomhedsledere værktøjer til at realisere deres vækstpotentiale.
“Det er ikke unormalt, at virksomhedsledere er fuldt fokuseret på den daglige drift stort set hele året rundt. Vi møder det ofte hos de virksomheder, vi taler med,” siger erhvervskonsulenterne i Business Fredericia, Jesper Bonnén og Benedicte Mejrup.
Men for de virksomhedsledere, der har et ønske om at udvikle deres virksomhed, kræver det, at man en gang imellem træder ud af dagligdagsrytmen og prioriterer tiden til at løfte sig op i en 'helikopter' - for at se det hele fra et luftperspektiv.
I luftperspektiv får man eksempelvis spurgt sig selv; Hvor er det, jeg ønsker at føre min virksomhed hen? Hvad er det for nogle mål jeg sigter mod – både som firma men også for mig som virksomhedsleder?
For Ole Nikolajsen, indehaver af Pro Print, har den gratis vækstsparring med erhvervskonsulent Jesper Bonnén været positiv.
“Jesper Bonnén har været med til at få mig til at se nogle muligheder og har blandt andet sørget for, at jeg fik mere fokus på min budgetter, hvilket jeg ikke havde førhen. Jeg tænker også, at jeg vil prøve at få en praktikant ind i min virksomhed, som kan hjælpe med nogle marketing-opgaver, hvor vi i dag mangler lidt fokus. Det hjælper meget, at man ikke går med de mange tanker selv men, at man har en sparringspartner, der stiller spørgsmål og holder én op på tingene,” siger Ole Nikolajsen.
“Hvis man vil vækst og udvikling, så kræver det et fokus, men det helt afgørende er også at kunne komme fra ord til handling, Og det kræver absolut en vedholdenhed kombineret med at have den rigtige værktøjskasse, der understøtter arbejdet med de indsatsområder, man som virksomhedsleder sætter sig for,” siger Jesper Bonnén.
Workshop-forløbet starter den 12. maj og man kan tilmelde sig hos Business Fredericia.

Publiceret 30 April 2016 06:00