Sponsorer og Schwartz klar til at score mod OB

EfB møder OB på hjemmebane på mandag

På banen skal EfB have styr på OB's offensive profiler, Rasmus Falk, Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen, og Ronnie Schwartz skal følge op på sine to mål i Hobro, når Blue Water Arena lægger græs til det jysk-fynske opgør mandag aften kl. 19.00.
Uden for banen bekræfter EfB's sponsorer det høje bundniveau og strømmer til fodbold. Over 1.000 har tilmeldt sig arrangementet før kampen i Carlsberg Lounge, og på etagen over er der udsolgt i de 16 skyboxe og på reposset med i alt over 200 spisende gæster. Det samme er tilfældet i Bygma Esbjerg Lounge og Nord-loungen på C-tribunen, som tilsammen rummer knapt 100 sponsorer. EfB Konference har op mod 50 medarbejdere klar til at servicere de mange gæster.
"Vi kan endnu en gang konstatere, at de mennesker, der har adgang til vore lounger og skyboxe, bare kommer. Netværket fungerer, og værdiskabelsen blandt Sydvestjyllands erhvervsfolk blomstrer. Vi kan se, at interessen for at deltage i spisning før sæsonens to sidste hjemmekampe mod Brøndby IF og FC København i maj er på et tilsvarende niveau. Tilstrømningen fortsætter med at imponere," siger EfB's salgschef, Henrik Tønder, i en pressemeddelelse.
Ude på banen er Ronnie Schwartz og Co. indstillet på at levere, så EfB kan nærme sig Viborg FF på niendepladsen i Alka Superliga.
"Jeg tror, jeg har det fint mod OB. Det er efterhånden svært at finde hold, jeg ikke har scoret imod, og hvis jeg bliver serviceret på samme måde som i Hobro, er der gode chancer for, at jeg scorer igen, lyder det kækt fra EfB's angriber på toppen.
Han glæder sig over, at mange sponsorer vil være på plades til opgøret mod OB og håber, det må smitte af på de øvrige tre tribuner. Mange tilskuere ansporer ham til at fortsætte måljagten.
Du kan købe billetter til kampen i Alka Superliga mellem EfB og OB mandag kl. 19.00 på www.efbbillet.dk.
 

Publiceret 30 April 2016 08:30