Sportsstjerner dyster i dart

I eftermiddag dyster otte esbjergensiske sportsstjerner i Dokken

I denne weekend afholder Dansk Dart Union årets største dart-fest i samarbejde med Esbjerg Kommune og Sport & Event Park Esbjerg, når det internationale topstævne Søgaard Denmark Open afholdes. Som en del af festlighederne skal Esbjergs store sportsnavne dyste om intern dart-titel.
Det sker lørdag eftermiddag, når otte store sportsnavne fra Esbjerg går på scenen i Blue Water Dokken i Esbjerg for at kæmpe om hæder og ære. Normalt vil det være håndbold, ishockey eller fodbold, der dystes i, men denne gang har spillerne byttet bold og puch ud med dartpile.
 
Pelle Schilling og Philip Holm repræsenterer Ribe-Esbjerg HH. Emily Stang Sando og Filippa Idhén stiller op for Team Esbjerg. Mick van Buren og Emil Lyng er udvalgt fra Esbjerg fB, mens Kasper Jensen og Anders Krogsgaard bringer esbjergensisk guld-glimmer på scenen fra Esbjerg Energys nykårede ishockey-mestre.
 
 Holdene stiller op i double, hvor der spilles to semifinaler og efterfølgende finale på scenen i Blue Water Dokken - blot få timer inden de rigtige dartstjerner indtager spotlyset. Dansk Dart Union er stolte over, at sportsstjernerne igen i år har ønsket at deltage.
 
"Sidste år var første gang vi lavede denne event med et kæmpe internationalt dartstævne i Esbjerg, og vi var glade for at de lokale sportsstjerner havde lyst til at kaste lokal glans over vores event. Vi fornemmer på dem, at der blev fightet indædt for at sikre sig den lokale håneret, så det var en selvfølge for os at invitere dem til en re-match igen i år," fortæller Jesper Thorne, kommunikationsansvarlig i Dansk Dart Union.
Sidste år var det de to kvindelige håndboldspillere Estavana Polman og Laura van der Heijden, der løb med triumfen mod de tre herrehold. I år stiller Team Esbjerg i stedet med de to målvogtere Emily Stang Sando og Filippa Idhén, der skal forsøge at gøre holdkammeraterne æren efter.
 
Sportsstjernernes indbyrdes dyst spilles på scenen fra klokken 15.30 og forventes afslutet klokken 16.30.
 
 
 
 
 

Publiceret 30 April 2016 10:00