Kontraktforlængelse:

Målræven fortsætter

Det er én af de nyheder de sønderjyske fans helst vil høre: Bechmann fortsætter

Af
pra

 
I superligaklubben SønderjyskE kan man ikke få armene ned igen i begejstring over, at det nu ligger fast at man beholder den gamle målræv, Tommy Bechmann, som tager en tørn mere i klubben. Begge parter havde sidste sommer ellers forberedt sig på, at det nok var slut efter indeværende sæson. Nu har den utroligt populære veteran sat sin autograf på en etårig kontraktforlængelse, til stor glæde for sportschef Hans Jørgen Haysen:
"Tommy Bechmann er en meget vigtig kulturbærer i klubben. Kilometertallet på hans speedometer og de meget omtalte knæ, er højt; men han har været både skadesfri og i en fantastisk form i denne sæson.
Vi må også konstatere, og det er helt faktuelt, at når Tommy Bechmann er fit for fight får vi flere points med ham på banen end omvendt. Han har en kæmpe arbejdsradius, og han går altid foran med det gode eksempel for holdet. Vi er i gang med en rigtig spændende sæson, hvor der også har været fokus på at bringe flere af de unge talenter tættere på startelveren til kampene. Her har Tommy Bechmann taget ansvar som klubbens forlængede arm, både på banen og i omklædningsrummet, og sådan bliver det også fremadrettet," siger Hans Jørgen Haysen.
"Først og fremmest skal Tommy Bechman også i den kommende sæson hjælpe os på banen, og vi er bare så glade og stolte over at han ville fortsætte hos os.
Der er ingen tvivl om, at han igen bliver én af profilerne, når den nye Alka Superligaen skydes i gang efter sommerpausen," slutter Hans Jørgen Haysen.
Tommy Bechmann kom til SønderjyskE i juli 2011, og er dermed i gang med sin femte sæson for klubben.


Tommy Bechmann

Alder:             34 år (22.12. 1981)
Højde:             183 cm.
Position:         Angriber
Kontrakt:         1 år (30.06. 2017)
Tidligere klubber: Aarhus Fremad, Esbjerg fB, Vfl Bochum, SC Freiburg

Publiceret 30 April 2016 10:00