Mikkel Hornshøj er ny butikschef hos IDEmøbler i Aabenraa. (Pressefoto).

Mikkel Hornshøj er ny butikschef hos IDEmøbler i Aabenraa. (Pressefoto).

Aabenraa og kæresten trak

Når både kæresten og muligheden for at blive ansvarlig for sin egen butik er i Aabenraa – så flytter man til Aabenraa. Sådan lyder det fra Mikkel Hornshøj, der oprindeligt er fra Aalborg, har boet i Randers i 18 år, men nu har bosat sig i Aabenraa, hvor han sammen med sin kæreste nyder byen og det nye job som chef for IDEmøbler på Løgumklostervej.
”Det er gået stærkt for mig i IDEmøbler, men jeg har følt mig klar til at få mere ansvar. Jeg nyder at få medarbejdere omkring mig til at blomstre, og det er fantastisk at se fremskridt hver dag – vi har en rigtig god udvikling i IDEmøbler i Aabenraa,” siger Mikkel Hornshøj.
Hans oprindelige uddannelse er butiksassistent, men efter endt uddannelse havde han brug for luftforandring og har i seks år arbejdet med fysisk og psykisk handicappede. Men i 2014 kaldte detailbranchen igen.
Herefter fulgte hurtige skridt op af karrierestigen på under et år – fra salgsassistent til afdelingschef for polsterafdelingen og til souschef i IDEmøbler i Randers. Samtidig blev han optaget på IDEmøblers talentforløb, hvor kun fem talenter fra hele landet fik en særlig intern uddannelse målrettet mod en chefstilling. En tilfældig hyggelig aften, hvor han på en messe i Køln var i selskab med IDEmøblers ansvarlige for Fyn og Sydjylland, gjorde herefter en både karrieremæssig og geografisk forskel for Mikkel Hornshøj.
”Salgschefen fandt ud af, at jeg havde en kæreste i Aabenraa – og spurgte mig herefter, om jeg ikke kunne tænke mig at blive chef for butikken i byen, da stillingen var ledig. Jeg slog naturligvis til og flyttede herned for et par måneder siden. Jeg har ikke fortrudt et sekund. Aabenraa er en dejlig by, mine svigerforældre er fra Stubbæk, og min kæreste og jeg nyder blandt andet livet på havneområdet, hvor de har en båd liggende,” siger Mikkel Hornshøj.

Publiceret 01 June 2016 10:00