Kom til åbent hus på Sjællands Universitetshospital

Der er oplevelser for hele familien, når Sjællands Universitetshospital holder Borgernes Dag den 6. juni 2016 kl. 15-20 i Køge

På Borgernes Dag er der rig mulighed for at se og opleve Sjællands Universitetshospital indefra. Man kan møde hospitalsklovnen Ludo, få førstehjælp til dukker og bamser på bamseskadestuen, få målt blodtryk og blodsukker, se en ambulance og meget mere.
"Hver dag arbejder over 4000 læger, sygeplejersker, lægesekretærer og mange flere med at hjælpe de mange hundrede patienter og pårørende, der kommer til behandling eller kontrol på vores hospital. Vi har åbent 24 timer i døgnet og 365 dage om året, og på Borgernes Dag vil vi gerne invitere naboer, brugere af hospitalet, venner og familie til ansatte og patienter til at se, hvad det er vi kan, og hvad der foregår på et topmoderne hospital," fortæller Beth Lilja, vicedirektør, Sjællands Universitetshospital.
Arrangementet er en god lejlighed til at få svar på mange af de spørgsmål man som borger stiller sig selv om, hvad der foregår på et universitetshospital. Både patienter og pårørende fra Sjællands Universitetshospitals Patientforum, ansatte og ledelse står klar ved boder og svarer på spørgsmål. Det kan være om det nye byggeri i Køge, og om hvordan det bliver at være patient på fremtidens sengestue. Der er også en spændende foredrag.
"I vores auditorium vil der være korte foredrag af to af vores professorer, der dels fortæller om den nyeste viden om tarmbakteriers betydning, eller om hvordan man kan operere uden at stresse kroppen unødigt. Og endelig kan man høre om robotternes betydning for fremtidens hospitalsdrift," fortæller Beth Lilja.
Hvor og hvornår: Den 6. juni 2016 kl. 15 til 20 i forhallen på Sjællands Universitetshospital, Køge. Alle er velkomne, og arrangementet er gratis.

Publiceret 01 June 2016 11:00