Projektet “Integrated Care”, som skulle skabe et mere sammenhænge forløb for ældre patienter og borgere med fx stress, lukkes.

Projektet “Integrated Care”, som skulle skabe et mere sammenhænge forløb for ældre patienter og borgere med fx stress, lukkes.

Sundhedsprojekt lukkes i Odense

Region Syddanmark lukker projekt på grund af manglende effekt

Projektet “Integrated Care”, der skulle skabe et mere sammenhængende patientforløb for ældre patienter og borgere med stress, angst og depression i Odense-området, lukkes nu ned. Evalueringerne har vist, at projektet ikke har haft den ønskede effekt. Det oplyser Region Syddanmark i en pressemeddelelse.
“Sundhedsvæsnet er under pres i disse år, og vi må hele tiden nøje overveje, hvad vi bruger vores ressourcer til. Derfor er vi også nødt til at tage konsekvensen af evalueringen og lukke projektet,” siger formanden for Region Syddanmarks sundhedssamordningsudvalg Tage Petersen (V)
De første patienter blev tilknyttet “Integrated Care” i september 2014, men evalueringen viser nu, at de ældre patienter oplevede flere genindlæggelser og borgerne med stress, angst og depressioner var væk længere tid fra arbejdsmarkedet end i kontrolgruppen.
De patienter, der allerede er inde i projektet, fortsætter i deres forløb, som løber ind til september, men der lukkes for tilgangen af nye patienter.

Publiceret 01 June 2016 08:00