Køretur blev dyr:

20-årig mand fik seks sigtelser

Af
Mikkel Hansen

En defekt baglygte blev i går en dyr fornøjelse for en 20-årig mand fra lokalområdet.
Tirsdag formiddag blev han standset af en civilpatrulje fra politiet på Rebslagervej i Sønderborg.
Patruljen havde forinden set, at bilens ene baglygte var defekt. De så også, at bilen kørte frem for rødt lys i krydset Løkken/Lerbjerg/Arnkildegade/Rønhaveplads. Patruljen eftersatte bilen med udrykningshorn og blink, og fik bilen stoppet på Rebslagervej.
Føreren af bilen, en 20-årig mand, kunne ikke fremvise noget kørekort, han var ubetinget frakendt førerretten. Han havde heller ikke anvendt sikkerhedssele under kørsel. Patruljen fandt også en joint i bilens askebæger, som manden erkendte var hans.
Ikke nok med det, så var nummerpladerne på bilen, han kørte i, blevet afmeldt nogle dage forinden. Manden forklarede, at han tidligere på dagen havde lånt bilen af en kammerat. Patruljen afmonterede nummerplader med henblik på destruktion.
Manden er nu sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen, mangler ved køretøjet, kørsel uden brug af sele, kørsel uden førerret, kørsel overfor rødt lys og lov om euforiserende stoffer. Kammeraten er sigtet for at have overladt sit køretøj til en person, der ikke lovligt kunne føre bilen.

null

Publiceret 01 June 2016 11:47