Programmet varsler godt for årets gratis, kommunale sommerunderholdning. Så er der bare tilbage at ønske godt vejr!

Programmet varsler godt for årets gratis, kommunale sommerunderholdning. Så er der bare tilbage at ønske godt vejr!

Sommersjov:

Så er programmet på gaden

Programmet for den gratis Sommerunderholdning tegner godt

Af
Louise Ritter

I skrivende stund h vejrguderne har ikke helt forstået det endnu, men sikkert er det, at sommeren står for døren.

En sikker bebuder er Esbjerg Kommunes udgivelse af årets Sommerunderholdningsprogram. Det kom på gaden i sidste uge, og er et langt stykke hen ad vejen “same procedure as last year” og også forrige år og året før for den sags skyld. Men der er som bekendt heller ikke nogen grund til at ændre på en skabelon, der i den grad fungerer - og det må man sige, at den gratis kommunale sommerunderholdning gør.

Igen sidste år trak den masser af mennesker til i både Byparken i Esbjerg, ved biblioteket i Bramming og ved domkirken i Ribe. Og skal man vurdere en smule på det program, der i sidste uge kom på gaden, så bliver tilstrømningen næppe mindre denne sommer - det er nemlig et ganske godt program, der er strikket sammen.

Kommunens yngste borgere kan blandt andre glæde sig til at opleve populære Katrine fra DR's Lille Nørd. Den 14. juli optræder hun med band i både Esbjerg og Ribe.

I Bramming kan de mindste se frem til at møde både Prop & Berta og Anna Spejlæg, hvis selvbestemmende sangkuffert sætter den musikalske kurs.

Mek Pek og Sanne

Voksenunderholdningen lægger ud onsdag den 29. juni med Hverdagens Helte, mens Mek Pek ugen efter giver den gas med sin sang og sin gulvbas.

Et trækplaster bliver det formentlig, når man den 20. juli kan opleve Sanne Salomonsens største hits.

Der er som altid underholdning for de voksne i Byparken onsdage kl. 19.30, mens de små kan lade sig underholde samme sted torsdage kl. 10.30. I Ribe ligger sommerunderholdningen også om torsdagen, men kl. 16.00, mens det i Bramming er onsdag kl. 10.30. Hele programmet og yderligere detaljer kan ses på Esbjerg Kommunes hjemmeside.

Publiceret 01 June 2016 10:30