Faxe-bryggeriet holder åbent hus i den kommende weekend.

Faxe-bryggeriet holder åbent hus i den kommende weekend.

Åbent hus på Faxe-bryggeriet

Faxe-bryggeriet slår dørene op for gæster i alle aldre lørdag den 11. juni

Faxe-bryggeriet holder åbent hus lørdag den 11. juni, hvor gæsterne kan blive vist rundt på det 115 år gamle bryggeri. På rundvisningen kan man blandt andet blive klogere på, hvordan man brygger øl og laver sodavand på Faxe-bryggeriet.
Arrangementet finder sted i anledning af Bryggeriernes Dag, der afholdes hvert år i Danmark.
Faxe-bryggeriet åbnede i 1901, og lige siden begyndelsen har bryggeriet skabt øl og vand både til nærområdet, resten af Danmark og det store udland.
Den 11. juni slår Faxe-bryggeriet så dørene op, så interesserede kan få en rundtur og smage nogle af de gode øl og vand, der hver dag brygges, inden de sendes ud på hylderne og i hanerne.
Rundvisningerne varer en time og starter i Gæstehuset ved siden af Nikolines Hus ved Nørregade og Torvegade. Herfra fører guiden gæsterne ind gennem bryghuset og videre ind i tapperiet.
Undervejs er der selvfølgelig masser af gode historier om bryggeriet. Arrangementet slutter på lageret, hvor der er kolde forfriskninger, så gæsterne har mulighed for at smage nogen af de mange dråber, der hver dag bliver skabt på Faxe-bryggeriet.
Arrangementet er gratis og åbent for alle uanset alder. For at komme med skal man blot tilmelde sig forinden via www.royalunibrew.com.mart

Publiceret 11 June 2016 11:00