Glæd dig til Djämes Braun d. 31. august til Køge Festuge. (Foto: Morten Rygaard)

Glæd dig til Djämes Braun d. 31. august til Køge Festuge. (Foto: Morten Rygaard)

Djämes Braun og Pauline til Radio Køge Open Air

Oplev hitmagerne Djämes Braun og lokale Pauline til Køge Festuge

Så er Radio Køge klar med to nye navne til den store fest, der finder sted om onsdagen til Køge Festuge. Med over 35 millioner streams har Djämes Braun fastslået, at de kan skære hits, der skødesløst blander ingredienser fra hele verden. 2015 blev en lang fest for duoen Djämes Braun.
De udgav deres debutalbum, de hittede med 'Inficeret', 'Fugle', 'Lytter Ikk' til dem', og de optrådte på såvel Grøn Koncert som en lang række festivaler. Dette år består af deres tour 'Ild til blokken' som også er titlen på seneste single og efterfølger til hittet 'Geronimo'. Desuden medvirker de sidst på sommeren i TV 2"s program ”Toppen Af Poppen”. Djämes Braun blev dannet i 2012, da de to barndomsvenner Kenno og Pilfinger begyndte at lege med beats og ord i en bunker ved Lergravsparken på Amager. Inden længe havde de vundet KarriereKanonen og spillet festivaler som SPOT og Smukfest.

Pauline

Der bliver også til et besøg af Køge-sangerinden Pauline til Open Air. Med sin medvirken på Jokerens platinsælgende single 'Kun Os To' kickstartede 18-årige Pauline sin sangkarriere, da hun udover sin første TV-optræden deltog i en tætpakket forårs- og sommertourné med optrædener på nogle af landets største festivaler, spillesteder og klubber.
Radio Køge glæder sig til at byde dem velkommen på Køge Torv d. 31. august.

Publiceret 11 June 2016 11:00