Skipper Jens Christensen og gasterne Kim Andersen og Rene Villefrance.

Skipper Jens Christensen og gasterne Kim Andersen og Rene Villefrance.

Dragestævne i Køge Marina

Køge Sejlklub har i weekenden afholdt stort dragestævne, med en dansk sejr som til sidst

Køge sejlklub beliggende på Marinen i Køge afholdt Drage stævne i weekenden 3. til 5. juni.
Det var den lokale dragebådssejler Jørgen Schönherr, der sammen med sin besætning skulle forsvare sit Marblehead trofæ. Der var 15 både med besætninger fra Finland, Portugal, Schweiz, Tyskland og Danmark.
Nogle kom sejlende, og andre i biler med båden efter sig. Køge Marina sponsorerede havnepladser ved den nye krible krable bro, og alle besøgende på havnen kunne nyde synet af de flotte både.
Frivillige fra Køge Sejlklub havde arbejdet på højtryk de sidste uger for at få alt på plads. Vejret var godt, men desværre manglede der lidt vind. Fredag blev det kun til et sejlads, lørdag til to og søndag tre sejladser. DSRS, den lokale redningsstation lå klar på vandet til at hjælpe.
Efter dagens sejladser var der fadøl, sponsoreret af vores lokal bryghus Braunstein der også lagde hus til gallamiddagen lørdag aften. Michael fra Braunstein har tidligere været gast på Jørgen Schönherr båd.
Pokalen der skulle kæmpes om, har tidligere været hos Prins Henrik. Denne blev vundet af DEN 410 fra Royal Danish Yachtclub med skipper Jens Christensen og gasterne Kim Andersen og Rene Villefrance. Så pokalen blev i Danmark.

Publiceret 11 June 2016 14:00