Filialdirektør Kim Schneider overrakte donationen til Orienteringklubben, som skal bruges på nye trailere.

Filialdirektør Kim Schneider overrakte donationen til Orienteringklubben, som skal bruges på nye trailere.

Skulderklap:

Løb skaber lokalt sammenhold

Sybank donerer 20.000 kroner til orienteringskluben

Af
Mette Henriksen

Sydbank Fonden donerer 20.000 kroner til klubben, fordi medlemmerne forstår at stable arrangementer på benene, der samler både orienteringsløbere såvel som lokalbefolkningen i Haderslev.
I orienteringsklubben HTF løber de 250 medlemmer hurtigere end de fleste, og de klarer sig rigtig flot i både danske og nordiske mesterskaber. Det er hård træning, der har skabt de hurtige ben, og orienteringsløberne kunne ikke klare sig uden hinanden.
“Orienteringsløb er baseret på frivillige kræfter, og det mærker vi tydeligt i vores klub. Alle bakker op, træder til og er aktive, når vi afholder stævner eller deltager i løb andre steder i Danmark, “ fortæller Lars Klogborg, som er frivillig sponsorhjælper i klubben.
“I april afholdte HTF Danmarksmesterskaberne i orienteringsløb, hvilket var en stor oplevelse for mange beboere i Haderslev. Som lokal bank er vi stolte af at kunne bakke op om foreninger, der skaber sammenhold på den måde,” siger Kim Schneider, filialdirektør i Sydbank Haderslev.
Orienteringsklubben vil bruge donationen til at købe fire nye trailere, der skal gøre det lettere at fragte udstyr rundt til løb i hele landet.

Publiceret 11 June 2016 07:00