Luftfoto over de planlagte villaer på Gimlevej i Uhrhøj.

Luftfoto over de planlagte villaer på Gimlevej i Uhrhøj.

HusCompagniet bygger udsigtsvillaer i Vejle

Af
JH

HusCompagniet tilbyder 13 eksklusive villaer opført i kuperet terræn med udsigt til et grønt område og en lille sø på Gimlevej i Uhrhøj nordvest for Vejle centrum.
Det er arkitektfirmaet Vallentin Haugland med kontorer i Horsens og Middelfart, der tegner husene. 
"Udover 24 grunde på fladt terræn, rummer området også mulighed for at opføre 13 meget attraktive villaer i flere plan, der er bygget ind i terrænet. Vi har brugt meget energi på at finde et arkitektfirma, der forstod opgaven og samtidig havde tilstrækkelig kapacitet til at kunne levere 13 arkitekttegnede skitseforslag på kort tid, og valget faldt på Vallentin Haugland, der meget passende har kontor i både Horsens og Middelfart," siger Martin Knudsen, salgskoordinator i HusCompagniet i Horsens, i en pressemeddelelse.
"Vores kunder har jo altid mange valgmuligheder, når de køber et nyt hus hos os, og de kan næsten bestemme alt i forhold til materialevalg og indretning. Men her bliver der i endnu højere grad tale om 13 individuelle huse, der er tilpasset den unikke beliggenhed og kundens ønsker."
Husene bliver opført som moderne funkisvillaer med fladt tag eller ensidig taghældning i to plan, og hvor den nederste etage er bygget ind i terrænet. Grundenes har højdeforskelle på 4-6 meter hen over byggefeltet. HusCompagniet forventer, at de fleste huse vil være på ca. 200 kvadratmeter.
Alle 13 villaer får udsigt til grønt område og en lille sø, der anlægges i forbindelse med byggemodningen.

Publiceret 16 June 2016 12:08