Der er god grund til at kigge forbi plademessen i Kolding, som bliver et slaraffenland af musik på cd og come-back-mediet lp.

Der er god grund til at kigge forbi plademessen i Kolding, som bliver et slaraffenland af musik på cd og come-back-mediet lp.

Koldings plademesse byder på vildt meget vinyl

Råværket afholder Kolding Plademesse for alle interesserede lørdag den 18. juni

Plademesse Beatles, Bee Gees eller Beastie Boys. Musikelskere kommer ikke til at gå forgæves, når Råværket danner rammen om Kolding Plademesse lørdag den 18. juni klokken 10-15. Forberedelserne til Kolding Plademesse er i fuld gang, og standholdere fra Fyn og Jylland har meldt deres ankomst. Plademessen bliver afviklet i den store sal på Råværket, og der vil være noget for enhver smag og pengepung. Et godt miks af professionelle og private standholdere har meldt deres ankomst, og musikelskere kan gå på jagt på borde fulde af lp’er, singler, cd’er, bøger og andet musikrelateret guf. “Interessen for at høre musik på lp er steget kolossalt de senere år, og det er stort set alle aldersgrupper, der har taget vinylen til sig. Det er den varme lyd fra lp’en, det flotte cover og hele processen med at pille pladen ud af coveret, sætte den på pladespilleren, støve den af og afspille vinylen, som folk angiver som grunde til, at de igen er begyndt at høre deres musik på vinyl. Folk finder deres gamle pladesamling frem fra loftet igen, eller de begynder at købe deres musik på vinyl, da det meste nye musik nu også bliver udgivet på lp. Hi-Fi-forretningerne melder nu også om, at salget af pladespillere overgår salget af cd-afspillere,” siger Rune Lorentsen, som arrangerer messen, i en pressemeddelelse. Messen afholdes på Råværket, Esbjergvej 108, 6000 Kolding og der er gratis entre

Publiceret 16 June 2016 15:00