LørdagsAvisen er igen i år klar med et stort hold og salgsbod til Stafet for Livet i Køge.

LørdagsAvisen er igen i år klar med et stort hold og salgsbod til Stafet for Livet i Køge.

LørdagsAvisen bakker op om Stafet for livet

Klar med stort og motiveret hold

Af
Af Mads Keller Holm

LørdagsAvisen deltager i Stafet for livet igen i år. Sidste år fik vi indsamlet lidt over 15.000 danske kroner til Kræftens Bekæmpelse, og i år er målet mindst det samme til det gode formål.
”Vi kender alle en, som har kræft eller har kæmpet mod den forfærdelige sygdom, og vi vil derfor rigtig gerne deltage for at hjælpe alle de kræftramte mennesker og gøre en god gerning,” fortæller salgskonsulent Pernille Hindborg, som er ansvarlig for Team LørdagsAvisen.
LørdagsAvisen stiller op med cirka 30 familiemedlemmer, venner og medarbejdere. Iblandt de 30 er der en fighter, som er tidligere kræftramt, der er med til at kæmpe og støtte op om den gode sag.
LørdagsAvisen kommer til at have sin helt egen bod, hvor man kan købe popcorn, lækre muffins og romkugler fra en lokal bager, og der vil også være mulighed for at få et afslappende og behageligt fodbad. Der vil også være et amerikansk lotteri i boden, hvor man kan få chancen for at vinde gode præmier fra lokale forretninger i Køge - alt sammen til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
”Vi håber, at der er mange der gerne vil bakke op om det gode formål,” siger Pernille Hindborg.

Publiceret 16 June 2016 11:00