Livet er skrøbeligt

Op mod 1000 deltagere forventes at støtte op om kampen mod kræften ved at deltage i Stafet for Livet på Køge Marina i weekenden 18. og 19. juni

Der er stor opbakning til Stafet for Livet, som holdes i weekenden d. 18. & 19. juni 2016 på Køge Marina. Køgestafettens ledelse forventer op imod 1.000 deltagere.
”Stafetten er ikke noget stafetløb”, siger stafetformand Ebba Glückstadt og fortsætter:
”Holdene skal blot have én person på banen ad gangen, og så aftaler holdene selv, hvornår den pågældende skal afløses.”
Mens nogle går på banen, så hygger resten af holdet i deres telt på pladsen. Hvert hold får trukket strøm hen til deres telt, så der er mulighed for at lave kaffe og andet. Deltagerne kan naturligvis købe mad og drikke på stafetpladsen. Holdene kan bestille maden gennem deres holdkaptajn. Køges borgmester, Flemming Christensen, sætter stafetten i gang ved et kanonskud.
Det er Orlogsfartøjet Hummerens Venner, der i historiske uniformer sørger for, at kanonen fyres af. Foruden den underholdning holdene selv skaber, så er der masser af underholdning på stafetscenen. Programmet er færdiggjort, og foruden Køge Skoleorkester, som fører an på den første runde, så bliver deltagerne og gæsterne bl.a. underholdt af Key2Fitness, Fabers Fortæller Teater, Gospel Revolution og Boogie-Lasse - danseshow ved BB Dans, bandet NÖHR-Fat and Happy, Køge Event Cheerleaders, Rikke & rapperen DbLL, Duo Cordis, bandet PILEDRIVER og Hjemmeværnets Musikkorps Roskilde. Det er den allestedsnærværende tidl. viceborgmester i Skovbo og byrådsmedlem i Køge, Bendt Lundsbjerg, der som konferencier vil være en gennemgående figur på stafetscenen.
Der er også børneaktiviteter ved stafetten, og Køge Søspejd bager snobrød, pandekager og laver opgaver med tovværk. Der er mange mennesker, der bakker op om stafetten. Mennesker, som gerne vil vise, at de støtter indsatsen mod kræften, men de vigtigste personer af alle, siger Ebba Glückstadt:
”Det er fighterne, som er de nuværende eller tidligere kræftramte. Vi forventer, at der kommer op i mod 75 fightere, som deltager et et kort særlig fighterarrangement. De er stafettens æresgæster.”
Man kan stadig tilmelde sig ”gå-stafetten” på Køge Marina – såvel som hold, enkeltdeltager og som Fighter. Tilmeldingen sker på stafettens hjemmeside www.stafetforlivet.dk/koege.

Publiceret 16 June 2016 07:00