Lokale fik friske økologiske råvarer

Af
bs

Der var frisklavet øko-mad lavet af lokale råvarer på flere borde i Aabenraa kommune i går.
Årsagen var, at medlemmerne af det nystiftede Aabenraa Økologiske Fødevarefælleskab onsdag for første gang kunne afhente de første kasser med økologisk og lokalt produceret frugt og grønt på Friskolen i Aabenraa. 15 havde bestilt en kasse.
Første kasse indeholdt kartofler, grønne asparges og rabarber fra Lovtrup, jordbær og gulerødder fra Duborg Jordbær og hvidløg fra Hellevad Vandmølle. 
Aabenraa Økologiske Fødevarefællesskab er et nystartet fællesskab dannet af initiativtagerne Lise Lotte Urfe, Pernille Bech og Charlotte Gress Sørensen. Efter et velbesøgt opstartsmøde og stiftende generalforsamling, er en bestyrelse og arbejdsgrupper blevet dannet. 
Kasserne kan afhentes hver onsdag på friskolen i Aabenraa. 
Alle er velkomne i Aabenraa Økologiske Fødevarefællesskab. Find mere information på Aabenraa Økologiske Fødevarefællesskabs facebookside eller send en mail til aabenraa.ff@gmail.com.

Publiceret 16 June 2016 10:00