En ny og sikker hæveautomat hos Broager Sparekasse i Aabenraa.

En ny og sikker hæveautomat hos Broager Sparekasse i Aabenraa.

Ny og sikker pengeautomat

I Broager Sparekasse i Aabenraa har de fået en ny pengeautomat. Med den nye automat er det blevet mere sikkert, fleksibelt og smart at hæve og indsætte penge.
Den nye pengeautomat står i foyeren, hvortil der er adgang hele døgnet, hvis man har et hævekort. Pengeautomat gør det muligt for brugeren, at klare mange pengesager selv. Det betyder, at man fremover kan hæve danske kroner og euro, samt indsætte danske penge, uden for sparekassens normale åbningstid. For de butikker eller erhverv, der er kunder i sparekassen betyder det, at de ikke skal indrette sig efter åbningstiderne, og de kan sætte penge ind, når det passer dem. Med pengeautomatens nye placering i foyeren, kan man stå sikkert og ugeneret og hæve eller indsætte penge – også om aftenen.


“Den gamle automat var placeret i gyden, og det kunne godt virke lidt utrygt at stå der og hæve penge om aftenen,” fortæller filialdirektør, Merethe Fløjstrup, som er meget tilfreds med den nye løsning.
Medarbejderne i filialen sidder fortsat klar til at hjælpe kunderne med daglig økonomi, men også med betjening af den nye automat.
“Hver gang der kommer en kunde, som vil hæve penge ved kassen, går vi med ud til automaten, og viser dem, hvordan den skal bruges. Indtil videre har vi kun fået positive reaktioner,” lyder det fra Merethe Fløjstrup, som også kan fortælle, at der ikke er mange kunder tilbage uden hævekort. Meningen er, at alt der kan klares fra automaten, skal ordnes fra automaten i fremtiden.
Den nye løsning betyder også, at der ikke længere er samme pengebeholdning i selve filialen. Det er mere sikkert og er forhåbentligt med til at forebygge forsøg på røverier
“Vi kan stadig tilbyde det samme som før, og gør det meget gerne! Man skal blot bestille i god tid hvis man for eksempel skal bruge flere penge end det man kan hæve, eller hvis man skal have anden valuta end euro,” slutter Merethe Fløjstrup.

Publiceret 16 June 2016 11:00