Triatlon-fællesskab fik gode resultater hjem

I weekenden varen gruppe afsted til Challenge Herning-Billund, der er et af de helt store stævner på både mellem og lang triatlon distance. Her deltager motionister, men også eliten er til start.
Helt unikt havde Rødekro Tri & Motion og AAIG tri slået sig sammen og dannet et super stærkt stafethold bestående af Kræn Nielsen, Arne Mathiessen og Carsten Frandsen. Der skulle dystes på den lange distance, og der var lagt op til en placering blandt de tre bedste hold.
Kræn svømmer de 3800 m på under en time, hvilket er en super tid. Han er oppe af vandet som den tredje hurtigste herre.
Herefter skal tidtagningschippen skiftes til næste deltager, som var Arne Mathiessen. Arne havde så en længere cykeltur på 180 km der skulle gennemføres på landvejen mellem Herning og Billund. Med diamanter i benene, tordner han strækningen igennem på fem timer. Det svarer til et gennemsnit på omkring 36 over de 180 km. Her lå stafetten så allerede komfortabelt i front og Carsten Frandsen kunne afslutte dagen uden at løbe sig helt ud men trods dette i den flotte maratontid på 3.10 min.
 
”Det var en helt fantastisk dag i det midtjyske. Vi var alle tre opsatte på at give den en skalle og det fik den. At vi så vinder med over 20 min til hold to, gør kun dagen bedre,” fortalte Kræn Nielsen. ”Vi er alle tre klar på at forsvare titlen til næste år”.

Publiceret 16 June 2016 15:00