Bliv sommersmart:

Fashion fredag hos Louis Nielsen

Butikken i Bispegade byder på gratis tips og trick til makeup, tøj og briller

Fredag kommer til at byde på rigtig god stil hos Louis Nielsen i Bispegade. Chefoptiker Thomas Aarø får nemlig fra 10-17 besøg af Marianne Bauer, der er uddannet kosmetolog og makeup artist.
"Vi glæder os til at få Marianne på besøg. Hun vil dagen igennem give vores kunder gratis tips og tricks til styling, både hvad angår briller, make-up og påklædning, fortæller Thomas Aarø.
Han varter også kunderne op med lidt snacks og lækkerier samt ekstra gode tilbud.
Denne ene dag kører vi vores 2for1 tilbud, som et tilbud, der kan deles. Det vil sige, at man kan kigge ind sammen med sin kone, kæreste, VVS-mand, skorstensfejer eller en helt fjerde, som man gerne vil være sommersmart sammen med, og så kan man altså få to par briller til ét par brillers pris, siger Thomas Aarø med et smil.
"Efter 17. juni er der simpelthen ingen i Haderslev, der skal have en dårlig undskyldning for ikke at få sommeren topsmart og lækker i møde," tilføjer chefoptikeren.
Alt efter interessen kan der i dagens løb opstå ventetid på at komme til hos Marianne Bauer, men hun vil naturligvis forsøge at hjælpe alle hurtigst og bedst mulig.

Publiceret 16 June 2016 08:00