Fik Sundhedsprisen 2015:

Et skulderklap i kroner og øre til Haderslev Selvhjælp

Selvhjælp Haderslev har fået tildelt Sundhedsprisen 2015 i Sundhedscenter Vojens

Modtageren af Sundhedsprisen 2015, Selvhjælp Haderslev, er en frivillig organisation, der tilbyder hjælp til selvhjælp til alle borgere, der har et problem eller står midt i en livskrise, hvor de har brug for at snakke med nogen, der har ressourcer til at lytte, støtte og give medmenneskelig omsorg. Hos Selvhjælp Haderslev ydes hjælpen enten i form af individuelle samtaler, i selvhjælpsgrupper eller som bisidderstøtte.
Selvhjælp Haderslev har tilknyttet 24 erfarne frivillige, der tilbyder hjælp til selvhjælp anonymt og gratis.
Formanden for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse, Preben Holmberg siger om årets vinder:
”Selvhjælp Haderslev har med sit store arbejde og engagement igennem 26 år spillet en central rolle i det lokale sundhedsfremmende arbejde. Selvhjælp Haderslev er på den måde blevet en vigtig samarbejdspartner for Haderslev Kommune, når det gælder borgere, som i særlig grad har behov for medmenneskelig omsorg. Derfor har Selvhjælp Haderslev fortjent Sundhedsprisen 2015.”
Feltet af indstillede kandidater til Sundhedsprisen var i år ekstraordinært stort og stærkt. Det glæder Preben Holmberg, som sender roser til alle kandidater:
”Udvalget for Sundhed og Forebyggelse vil gerne sende en kæmpemæssig tak til alle de indstillede kandidater. De yder hver især en uvurderlig indsats for at gøre Haderslev Kommune til en god og sund kommune.”

Om prisen

Sundhedsprisen er stiftet af Udvalget for Sundhed og Forebyggelse for at tilgodese ekstraordinære, frivillige sundhedsindsatser i Haderslev Kommune. Udvalget for Sundhed og Forebyggelse vælger på baggrund af indstillinger fra kommunens borgere, hvem der skal modtage prisen. I år blev Selvhjælp Haderslev valgt som modtager af Sundhedsprisen foran otte andre kandidater.

“Selvhjælp Haderslev har med sit store arbejde og engagement igennem 26 år spillet en central rolle i det lokale sundhedsfremmende arbejde.”

Publiceret 16 June 2016 08:00