Markedsdage og sommerglæder:

Gram Slot byder på oplevelser for alle

Sommermarkeder hver torsdag fra klokken 10 - 17

På Gram Slot er sommeren forbundet med mange ferieklædte besøgende, der er på tur i det danske sommerland og som har lagt ruten forbi slottet. Især torsdagene i sommerferien summer det af aktivitet og liv i og omkring slottet og avlsgården, Gramgård, hvor stedets café & gårdbutik befinder sig. Torsdagene har de sidste mange år været forbundet med markedsdage på Gram Slot og i år er ingen undtagelse.
“Vi mærker år for år, at interessen for sommeraktiviteter stiger. Flere og flere turister finder til Gram Slot, både danske turister og efterhånden også flere tyske turister. Det er især vores sommermarkeder, der trækker turister til. Her kan de købe kunsthåndværk, lokal producerede fødevarer og andre spændende produkter som udstillerne har lavet. Samtidig har vi rundvisninger, ghostwalks og ikke mindst det populære sønderjyske kaffebord, som mange valfarter til for at smage,” fortæller Sanne Brodersen, Gram Slot.
At kombinere flere forskellige oplevelser har vist sig at være et godt koncept for virksomheden, Gram Slot. Der bliver for hvert år koblet flere og flere aktiviteter på sommermarkederne.
“I år kan vi for alvor trække hele familien Danmark til sommermarked på Gram slot. For det nye stisystem ud langs det nye å forløb, der blev lavet i 2014 og den lille Mini Zoo vi også har fået, har føjet endnu nogle gode muligheder til vores oplevelsespalet. Så vi har rigtig mange oplevelser til både mor, far og børn, når vi hver torsdag har vores sommermarkeder med levende musik, mad i caféen og natur- og kulturoplevelser. Det, der for os er vigtigt, er, at det er de færreste aktiviteter, der koster penge. Så er gæsterne selvfølgelig mere end velkomne til at handle i caféen eller gårdbutikken, hvis det er det, de ønsker, siger Liselotte Lauritsen, eventchef på Gram Slot.
Sommermarkedet på Gram Slot følger stort set skolernes ferie og starter ud den 7. juli og slutter den 11. august og er alle dage fra kl. 10 – 17. På markedet er det muligt at købe sig en stand, hvis man selv er kunsthåndværker, producerer fødevarerpecialiteter eller på anden måde har en produktion af egne produkter.
Sommermarkederne er hver torsdag i uge 27 - 32 kl. 10 - 17. Der er gratis adgang.

Publiceret 16 June 2016 07:00