Se video:

Dugfrisk film om Challenge i Fredericia

Fredericia lægger brosten til Challenge løb søndag den 6. august. Det er første gang, at Fredericia er vært for et Challenge. Men byen har stolte traditioner, når det gælder triatlon.
Således har Fæstningsbyen siden 1995 været vært for adskillige danske og internationale mesterskaber – herunder EM i 1997 og VM i 2001.
Fredericias beliggenhed er perfekt i forhold til sådanne løb. Området er centralt placeret og let at komme til.
Triatleterne kommer til at opleve kombinationen af enestående natur i Naturpark Lillebælt og Fredericias smukke historiske by med masser af oplevelser.
Deltagerne kommer fra både ind & udland – og det er stadig muligt at tilmelde sig.
Arrangørerne – Challenge Danmark, Middelfart Kommune og Fredericia Kommune - håber, at Trekantområdets borgere vil være med til at gøre rammerne endnu mere festlige ved at møde talstærkt op heppe og opleve den fede stemning. Afslutningsvis er der gratis koncert på rådhuspladsen og fyrværkeri på havnen – ind over byen.


Challenge Fredericia:
6. august 2016
Halv og kvart jernmandsdistance
Halv distance: 1,9 km svømning, 90 km cykling og 21 km løb. Kvart distance: 950 m svømning, 45 km cykling og 10,5 km løb.

Challenge Family er en serie bestående af foreløbig 44 langdistance triatlonløb på spændende locations rundt i verden. Konkurrencen er for atleter i alle aldre og på alle ambitionsniveauer.

Publiceret 16 June 2016 11:15