Filmen ’Steppeulven’ er et biografisk drama om Eik Skaløe.

Filmen ’Steppeulven’ er et biografisk drama om Eik Skaløe.

”Steppeulven” til Open Air i Hvidovre

Der er lagt op til en aften med masser af hippie-nostalgi, når Hvidovre Kommune inviterer til en unik koncert- og filmoplevelse i det fri. Før visningen af filmen Steppeulven giver STEPP 2 og Steppeulvenes trommeslager Preben Devantier koncert med nyfor

Anden weekend i september er der film i det fri til Hvidovre Open Air, når Hvidovre Kommune inviterer til filmvisning med koncert.

Dette års film på det store udendørs lærred på plænen mellem Risbjerggård og Risbjerggårds Allé er Ole Christian Madsens anmelderroste drama “Steppeulven” om Eik Skaløe og hans forhold til Halfdans Rasmussens datter Iben Nagel Rasmussen. Filmforestillingen under åben himmel er en markering af, at Hvidovre Kommune er en filmby, hvor en række gode film i årenes løb er blevet skrevet, filmet og klippet. Det er nu andet år, Hvidovre Kommune blænder op for Hvidovre Open Air. - Vi viste første gang film i det fri under sidste års udgave af Vestegnens Kulturuge. Nu gør vi det igen, og jeg håber, at rigtig mange borgere vil komme og være med til at nyde en sensommeraften under åben himmel med en god filmoplevelse på det store lærred, siger borgmester Helle Adelborg. Før vi blænder op for filmen er det muligt at tage en musikalsk tidsrejse, når Steppeulvenes oprindelige trommeslager går på scenen med STEPP 2 og spiller den legendariske HIP-plade med bl.a. numre som “Itsi bitsi” og “Dunhammeraften”. Desuden spiller bandet dugfriske numre skrevet over hidtil ukendte Eik Skaløe digte. Koncert og Open Air på plænen ved Risbjerggård i Hvidovres bymidte lørdag den 10. september fra kl. 19.00. Filmen starter cirka kl. 20.30. Hvidovre Open Air er gratis, og Hvidovre Kommune opfordrer alle der har lyst til at komme forbi til en hyggelig aften omkring det store lærred. Tag selv tæpper og stole med til at sidde på. Der er mulighed for at købe popcorn, slik, øl og vand fra HIF’s Gamle Kæmpers telt.

Publiceret 23 August 2016 08:00