Spillestedet Tobakken sparker efterårssæsonen i gang fredag med Amerikanske Mingo Fishtrap. Foto: Presse

Spillestedet Tobakken sparker efterårssæsonen i gang fredag med Amerikanske Mingo Fishtrap. Foto: Presse

Så ruller koncerterne igen på Tobakken

Så ruller koncertbussen atter engang ind på Tobakken, der i denne uge slår dørene op til efterårssæsonen 2016.
Spillestedet lægger i morgen, fredag, kl. 21.00 med Amerikanske Mingo Fishtrap, der spiller deres første turne i Danmark nogensinde, og der er noget at glæde sig til! Bandet, der har hjemme i Austin i Texas, er blevet et 'must-see' band hjemme i USA, hvor deres blanding af N'awlins funk og Memphis groove tilsat både popelementer og klassisk 60'er soul, har givet bandet et ry som det ultimative partyband, der fylder klubber fra Los Angeles til New York.
Bandets seks musikere har bortset fra en enkelt udskiftning, spillet sammen i mere end 15 år, hvilket gør bandet meget kompakt og byder på et samspil som er helt unikt.
Lørdag 3. September kl. 20.00 er det The Swinging Sisters, der træder op på scenen som led i rækken af temaaftener med Nikolas Kock i spidsen.
De fleste har hørt om The Andrews Sisters, som i 30'erne og 40'erne var kendt og elskede i hele verden, for deres sprudlende og swingende udgaver af de gamle hits. Færre vil nok nikke genkendende til navnet "The Boswell Sisters", som allerede i slutningen af 20'erne spredte håb og opmuntring under den store depression i USA med deres hits. Trioen bestod af søstrene Martha, Helvetia og Connee fra New Orleans og var sammen med Louis Armstrong en af de vigtigste inspirationskilder for sangerinden Ella Fitzgerald.
Netop disse to hold søstre er valgt som aftenens tema, og det kræver naturligvis tre swingende søstre i front. Derfor har man allieret sig med “The Juhl Sisters” fra Gørding, som består af Signe Juhl og hendes to søstre Inger og Karen, som er i fuld gang med at indøve en række af de legendariske arrangementer. Nicolas Kock vil som vært og kapelmester på vanlig overbevisende vis guide publikum igennem aftenen med små fortællinger og anekdoter om musikken.

Publiceret 01 September 2016 15:00