Michel Nykjær (17) fører OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo inden Super Dæk Night Race 3. september på Padborg Park. Foto: Morten Alstrup

Michel Nykjær (17) fører OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo inden Super Dæk Night Race 3. september på Padborg Park. Foto: Morten Alstrup

Stikflammer og race i mørke på Padborg Park

Lørdag 3. september køres igen Super Dæk Night Race til kl. 22

Sidste års succes gentages, når Padborg Park lørdag 3. september afholder den anden udgave af sit Super Dæk Night Race.
De andre løb på racerbanen ved den dansk-tyske grænse foregår fra tidlig morgen til sen eftermiddag, men her starter raceraktiviteterne først kl. 12 og varer frem til kl. 22.
Det betyder, at den sidste del af løbet kommer til at foregå i mørke. For kørerne bliver en af udfordringerne, at de ikke længere er i stand til præcist at kunne spotte deres bremsepunkter. Og det nytter ikke at bremse tidligere end normalt, for så vinder man ikke løb.

Forbi tribunen med lys på

For publikum bliver det en speciel oplevelse at se lysene fra bilernes forlygter, når de kører ind på starten af den 700 meter lange langside og derefter nærmer sig tribuneområderne, hvor der skal bremses inden det svære dobbelte vinkelsving.
Stikflammer i aftenmørket vil publikum også kunne opleve ved årets største racerlørdag.
Hovedattraktionen bliver nemlig næstsidste afdeling af OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, og når kørerne går af gassen for at bremse for enden af langsiden, bliver det med store stikflammer, der står ud fra bilernes sidemonterede udstødningsrør.

Michel nykjær favorit

Årets mesterskab i OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo er langt fra afgjort, men Michel Nykjær, Næstved, starter som klar favorit. I sin KIA har han formået at vinde mindst et af de tre løb, der køres ved hver mesterskabsafdeling, og det har givet ham en solid føring foran Frederik Nymark, Hadsten, og Kevin Rossel, Daugaard.
OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo kører to af sine tre løb i mørke, og der bliver også mørkekørsel for deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, Formel Ford og et felt af historiske biler.

Highspeedture

Ud over baneløbene vil man også kunne opleve masser af motorbrøl, når en række Grand Prix-biler giver opvisning, ligesom der er highspeed-ture for publikum. jesl

Publiceret 01 September 2016 06:00