Fodbold:

SønderjyskE sælger 'Ligaens bedste erobringsspiller'

Han er ofte blevet rost af træner Michelsen, men nu sælger SønderjyskE Adama Guira

Af
Af Peter Rasmussen

I sidste øjeblik før transfervinduet klappede i har SønderjyskE solgt Adama Guira til den franske Ligue 2 klub RC Lens.
Ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen har det hele tiden været planen, at den populære midtbanespiller skulle videre til en anden klub:
"Da vi forlængede kontrakten med Adama Guira sidste efterår, var vi også enige om en fælles plan for et videresalg i løbet af et års tid," siger han.
"Vi er glade for, at vi kunne beholde ham i sidste sæson; men nu opstod så den rigtige mulighed for både Adama Guira og klubben, og vi var derfor også hurtigt enige om at det så skulle være."
"Selvom vi mister en stærk spiller, så er det afgørende for vores strategi og planlægning, at både spiller og klub kan høste frugterne af den fælles indsats. Adama Guira har været en stor profil for klubben, og vi er derfor også glade og stolte over at han får opfyldt sine ønsker om det videre karriereforløb, og at vi samtidig får et økonomisk afkast. Det viser igen, at med den rette plan for øje, bliver det en win-win for begge parter."
"Adama Guira har været fantastisk, både som spiller og menneske, og vi kan kun ønske al mulig held og lykke til for ham og hans familie med de nye udfordringer," understreger Hans Jørgen Haysen.
Adama Guira nåede at spille tre sæsoner i SønderjyskE.

null

Publiceret 01 September 2016 08:00