Der skal blandt andet smages på Luther Lagkage i teltet i aften.

Der skal blandt andet smages på Luther Lagkage i teltet i aften.

I aften:

De frivillige fester på Gravene

Torsdag afholder Frivillighedscenter og Selvhjælp Haderslev Frivillighedsfest med musik, underholdning og lagkage

Af
Mette Henriksen

Traditionen tro afholder Frivilligcenter og Selvhjælp Haderslev Frivilligfest i Jazzfestivallens telt på torsdag. Festen er et skulderklap til medlemsforeningernes aktive frivillige, hvor der er mulighed for en tur i byen sammen med dem, man i løbet af året gør en forskel sammen med.
Frivilligcenteret har tre slags foreninger som medlemmer. De der gør en forskel for socialt udsatte, patientforeningerne og foreninger, der arbejder med integration. 30 af disse foreninger har valgt at deltage i festen med 290 aktive, feststemte medlemmer.
Som arrangementets højdepunkter kan nævnes skuespiller Pernille Højmark, der fortæller om de op – og nedture, som livet har budt på, byrådets repræsentanter, Preben Holmberg og Lone Ravn, overrækker gaver til tyveårs jubilarer, og Vojens Brassband både underholder og spiller til fællessange.
"Undervejs er der teltpremiere på Lutherlagkagen til aftenkaffen. Der er bestilt knap 40 lagkager, så vi den aften tyvstarter og prøvesmager reformationsjubilæet," tilføjer tovholder Rasmus Hejsel fra Frivilligcenter Haderslev.

Publiceret 01 September 2016 14:15